×
 

Hoppa till innehållet

Välkommen till din framtid!

Jag heter John Feldhoffer och är rektor på NTI Handelsgymnasiet. När jag går till jobbet känner jag en oerhörd stolthet över alla de elever som varit hos oss och påbörjat framgångsrika karriärer inom handel och näringsliv. Vi lyckas med att ge eleverna en så bra start i livet som möjligt.

John Feldhoffer
  • När jag ser vad våra elever åstadkommer kan jag inte låta bli att bli oerhört stolt över vad vi kan uträtta tillsammans

    John Feldhoffer NTI Handelsgymnasiet Stockholm

Blå bakgrundsbild

Vårt uppdrag

Ibland kan vi rektorer titta för mycket på statistik och glömma alla de fantastiska framgångar som inte riktigt mäts. Exempelvis att vi på samma APL-plats har tre generationer elever; chef, säljare och praktikant. Eller allt det beröm vi får från våra APL-platser kring hur duktiga våra elever är, och att företagen kontaktar oss och vill att våra elever ska komma till dem. Eller alla UF-priser och nomineringar genom åren. Eller före detta elever som kommer förbi och stolt berättar om sina första anställningar och hur mycket vi betytt för dem. Listan kan göras lång.

Jag har varit rektor på skolan sedan 2015 och har varit med att bygga upp och förverkliga min vision om hur en bra skola ska fungera. För mig är det viktigt att varje dag, tillsammans med elever och lärare, skapa en skola där alla trivs, där det är studiero och spännande undervisning på lektionerna och där du som elev får utvecklas så långt som möjligt. Hos oss vill jag att eleven odlar sin professionella identitet, det vill säga den personlighet som får beröm både under praktiken och på de framtida arbetsplatserna.

Jag vill också att våra elever blir ordentligt förberedda för tiden efter gymnasiet, där snabba förändringar och utveckling kommer att vara en del av vardagen. En del av den förberedelsen är att alla får starta ett eget företag på gymnasiet, med handledning av våra erfarna lärare. Vi tränar, peppar och preppar framtidens entreprenörer. Kan det finnas ett viktigare uppdrag än så?

John Feldhoffer, rektor

Vill du veta mer om oss?