×
 

Hoppa till innehållet

Välkommen till en skola för framtiden!

Jag heter Charlotte Pittja och jag är rektor på NTI gymnasiet i Luleå sedan hösten 2013. Teamet jag byggt under åren jag jobbat här är starkt. Lärare och elever står i fokus. Det jag vill att du som elev ska ha med dig när du lämnar vår skola är goda kunskaper i teknik och design men också en känsla av tillhörighet – att du blivit en NTI:are.

porträttbild Charlotte Pittja
  • När jag ser vad våra elever åstadkommer kan jag inte låta bli att bli oerhört stolt över vad vi kan uträtta tillsammans

    Charlotte Pittja, rektor NTI Gymnasiet Luleå

lila bakgrund

Vårt fokus: en lärande och levande skola

Nästa år firar NTI gymnasiet 20-års jubileum i Luleå. Under dessa år har vi alltid haft fokus på framtiden – även om visionerna förändrats genom åren. Vi har alltid varit bäst på programmering och IT och idag tar våra elever certifikat i Adobeprogrammen och i Microsoft och reser utomlands på praktik.

Vår personal har en bred kompetens inom skolans karaktärsämnen och dessutom är de härliga personer som vill ge allt för att du ska få en bra studietid. Vi får alltid högt i trygghet i skolans utvärderingar. Känner man sig trygg, mår bra och är motiverad kommer resultaten i skolan på köpet. Vi vill göra allt för att du ska nå så långt du kan och vill.

Vi håller även på att bygga upp en stark elevkår som verkar för att främja skolkulturen och inflytandet på skolan. Det känns tryggt för framtiden! När jag ser vad våra elever åstadkommer tillsammans med sina lärare i form av hemsidor, filmer, texter, spel och andra produktioner kan jag inte låta bli att bli oerhört stolt över vad vi kan uträtta tillsammans.

Hälsningar,

Charlotte Pittja, rektor

Kontakt

Vill du veta mer om oss?