×
 

Hoppa till innehållet

NTI Gymnasiet Malmö

E-sport. Bra utrustning. Undervisning som håller. Här möter du professionella och engagerade lärare som ger dig en utbildning relevant för framtiden. Samtidigt som du har roligt på vägen.

3 elever spelar med VR-utrustning och tittar upp på en VR-skärm

Om oss

NTI Gymnasiet Malmö är skolan med bra stämning, engagerade lärare och en genomtänkt plan för mentorskap, extraundervisning och studietid. Men framför allt är vi en gymnasieskola som ligger i framkant när det gäller IT, tech och programmering! Hos oss kan du välja att studera programmering oavsett om du väljer teknikprogrammet eller el- och energiprogrammet. Vill du hellre läsa mer matematik går även det bra. Vi har dessutom en e-sportsprofil i årskurs 2 och 3 med 24 platser. Högskoleförberedande eller yrkesinriktade program? Det är upp till dig!

Ledande inom tech, science och IT

 • Bra utrustning

  Vi har en digital verkstad, ett så kallat makerspace, IT-labb, NO-labb och elverkstad fulla med modern utrustning för att du ska få prova den senaste tekniken.

  Elev har på sig ett VR-headset
 • E-sportsal

  På E-sportsprofilen står spel, strategi och hälsa i fokus. Till denna utökade kurs kan du söka i åk 2 och 3. Vi har 24 platser på profilen per årskurs och du spelar i vår utrustade E-sportssal.

  elev ler mot skärmen
 • Undervisning som håller

  Våra lärare är professionella och engagerade i din utbildning. Rektor och förstelärare utvecklar undervisningen tillsammans med lärarna, vilket gör att den alltid håller hög kvalitet.

  En glad elev på NTI Gymnasiet skrattar och tittar bort

Våra program

 • Teknik

  Utveckla produkter, programmera eller fördjupa dig inom teknikvetenskap.

  • Inriktning
   • Informations- och medieteknik
  En elev arbetar med en robotarm
 • El och energi

  Arbeta praktiskt med IT, nätverk, datorer och webbutveckling.

  • Inriktning
   • Dator- och kommunikationsteknik
  Två elever kopplar in nätverkskablar på IT

Öppet hus

Kom på öppet hus och få en känsla för hur det är att gå på NTI. Kolla runt i lokalerna, träffa elever och lärare och få mer information om skolan och våra program.

En kille med brun tröja, mössa och glasögon tittar in i kameran och är glad

Nyheter

Se alla nyheter

Få en inblick i vår vardag

Se vad våra elever gör om dagarna genom att följa oss på sociala medier.