×
 

Hej, SYV!

Har du som SYV elever som är intresserade av IT och tech? Vår skola är perfekt för de elever som vill utmanas, utvecklas och bli redo för framtidens jobb.

Lär känna oss

Katalog

Här kan du ladda ner katalogen för läsåret 24/25 som pdf.

Om oss

NTI Gymnasiet Sollentuna är skolan för dig som är intresserad av teknik eller IT. Vi är skolan med möjligheter för alla, inte minst för dig som söker svar på framtidens stora utmaningar. Oavsett om du vill utforska nya, smarta vardagslösningar eller vill utveckla idéer för en grön omställning är vi skolan som ger dig utrymme att vara innovativ.

Program

 • El och energi

  Arbeta praktiskt med IT, nätverk, datorer och webbutveckling.

  • Program
   • El- och energiprogrammet
 • Teknik

  Utveckla produkter, programmera eller fördjupa dig inom teknikvetenskap.

  • Program
   • Teknikprogrammet

Makerspace

På vår skola finns ett makerspace. Det är en lokal inne i skolan utrustad med modern utrustning inom 3D-printing, VR och mycket mer. Syftet är att våra elever ska få möjlighet att faktiskt testa och använda ny teknik, inte bara läsa om det. Det är på det sättet vi tror att våra elever lär sig som allra bäst.

Besök oss

Då vill vi jättegärna att de besöker oss! Öppet hus har vi flera gånger per år. Nedan kan du se datum och eleven kan även anmäla sig för påminnelser. Prova på-dagar, också kallat skuggning och elev för en dag, arrangeras löpande. Allt eleven behöver göra är att anmäla sig via vårt formulär på knappen nedan.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på vanliga frågor om vår skola.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du har några frågor om vår skola eller är intresserad av att besöka nästa SYV-träff vi anordnar.