×
 

Vår gymnasieskola

NTI Gymnasiet strävar efter att vara Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. Våra skolor finns i hela landet och förbereder våra elever för en digital värld i snabb förändring. I höst är du kanske en av oss på NTI Gymnasiet Stockholm Odenplan!

 

Undervisningen

NTI Gymnasiet i Stockholm Odenplan erbjuder undervisning av högsta kvalitet. Alla program har lärare som är särskilt duktiga, de har så kallad spetskompetens inom sina områden. Vi har en hög andel behöriga lärare. Att ha roligt och få utveckla sin kreativitet ser vi också som en viktig del i lärandet: I vårt makerspace kan du fördjupa dig inom AI, bygga robotar, trycka tygpåsar och ta dina kunskaper till nya nivåer.

Internationellt perspektiv och APL utomlands

Hos oss finns dessutom möjlighet till spännande internationella möten. Vi har ett etablerat utbyte med skolor i Japan, dit en grupp elever och personal åker varje år. Väljer du att läsa på vårt yrkesprogram har du möjlighet att göra en del av din APL (praktik) utomlands!

En elev är vid en 3D-printer

Förberedelse för framtiden

Förutom att du här kommer få vänner för livet och en bra utbildning så finns även möjlighet att certifiera dig inom olika program (Adobe, Microsoft eller Cisco) – väldigt värdefullt på arbetsmarknaden. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

I bild syns två elever som står i korridoren, de tittar bort och är glada, den ena håller en dator

Framtidens innovationer börjar här

Vi har 25 skolor runt om i Sverige. Häng med runt till några av dem!

Vill du besöka oss?

Kom på öppet hus eller gör en prova på-dag hos oss. Då får du mer information om skolan och kan träffa elever och lärare.

Våra lokaler

Vi har två lokaler som tillhör skolan. Den ena är vår huvudbyggnad som finns på Craafords väg 12 där vi använder våning 4,5 och 6. Vi har också vårt vackra bibliotek och café med högt i tak. I från klassrummen på vänstra ena sidan av huset ser du Sabbatsbergs sjukhus och på högra sidan har du utsikt över takåsarna och Kungsholmen. Vi har även vårt moderna makerspace, IT-labb, fotostudio, ljudstudio samt fräscha klassrum. I våra andra lokaler på Upplandsgatan 49 har vi fysiksal och en välutrustad kemisal.

Inspelningsstudio på NTI Stockholm Odenplan
Inspelningsstudio på NTI Stockholm Odenplan

Studio

Makerspace som 3D-printar en robot
Makerspace som 3D-printar en robot

Makerspace

a Entré på NTI Stockholm Odenplan
Entré på NTI Stockholm Odenplan

Entré

Fotostudio
Fotostudio

Fotostudio

IT-sal
IT-sal

IT-sal

Makerspace
Makerspace

Makerspace

Få en inblick i vår vardag

Få en inblick i vår vardag genom att följa oss på sociala medier.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på vanliga frågor om vår skola.