×
 

Vår gymnasieskola

Vi är ett gymnasium med modernt affärstänkande och företagande i fokus. Här arbetar vi mycket med att göra undervisningen så spännande och verklighetsnära som möjligt för dig. På NTI Handelsgymnasiet Stockholm kommer du få nya vänner och ingå i en gemenskap med elever som också är intresserade av en framtid inom ekonomi och handel.

Gemenskap

Hos oss på NTI Handelsgymnasiet kommer du få nya vänner och ingå i en gemenskap med elever som också är intresserade av en framtid inom ekonomi och handel. Vi avsätter tid i början på läsåret för att skapa samhörighet genom att alla nya elever får möjligheten att lära känna varandra. Vi vill att alla ska känna sig bekanta med dem man har i sin närhet men också att man ingår i en större gemenskap på skolan. Vi börjar med klasskompisarna under våra introduktionsdagar och avslutar lite längre in på terminen med en heldag där möjligheten finns att lära känna övriga elever under roliga former. Hos oss kommer du att trivas!

Spännande undervisning

Vi vill att undervisningen ska vara spännande, engagerande och användbar i din framtida karriär. I kursen utställningsdesign får du exempelvis pröva att designa egna butiks- och försäljningsmiljöer digitalt och sedan gå in i din egen butik med hjälp av VR-utrustning för att pröva och utvärdera! I samarbete med olika företag får du också öva dig i presentationsteknik och att pitcha dina affärsidéer. Vi bjuder ofta in representanter från näringslivet för att göra undervisningen så verklighetsnära som möjligt.

Mer om NTI Gymnasiet

NTI Handelsgymnasiet ingår i NTI Gymnasiet, som har 25 skolor runt om i Sverige. Tillsammans förbereder vi våra elever för en värld i ständig förändring. I filmen kan du hänga med runt till några av våra skolor och få en inblick i vår verksamhet.

Vill du besöka oss?

Kom på öppet hus eller gör en prova på-dag hos oss. Då får du mer information om skolan och kan träffa elever och lärare.

Bilder på skolan

Mitt i stan har du möjlighet att utforska en ny miljö under rasterna. Varför inte ta en fika med kompisarna på Odenplan? Under soliga dagar kan du hänga på våra härliga takterrasser. Självklart kan du också ta det lugnt och umgås med vänner i vårt elevcafé eller läsa en affärstidning i biblioteket.

6

2

1

3

Få en inblick i vår vardag

Få en inblick i vår vardag genom att följa oss på sociala medier.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på vanliga frågor om vår skola.