×
 

Hej, SYV!

Våra utbildningar genomsyras av modernt affärstänkande och företagande. Oavsett om eleverna väljer att studera vidare, starta företag eller börja jobba efter studenten så får de en utbildning som arbetsgivarna efterfrågar.

På den här sidan har vi sammanställt länkar och den viktigaste informationen om vår skola.

Våra program

Vi har ekonomiprogrammet och försäljnings- och serviceprogrammet. På ekonomiprogrammet har vi båda inriktningarna – ekonomi och juridik. På båda programmen arbetar vi med entreprenörskap och marknadsföring. Eleverna får utveckla sina entreprenöriella förmågor, som samarbete, kommunikation och att ta fram hållbara affärsidéer. Eleverna får kunskaper i ekonomi, handel, marknadsföring, juridik, innovationstänk och lär sig att använda de digitala verktygen inom branschen.

APL

Vi har ett väl utvecklat APL-samarbete med många företag och till skillnad från andra fördelar vi APL-tiden mer jämnt över året: i åk2 och 3 är eleverna ute på APL två dagar i veckan under en termin. Det leder till en mer kvalitativ APL som också oftare ger anställning redan under gymnasietiden.

Lär känna oss

Katalog

Här kan du ladda ner katalogen för läsåret 24/25 som pdf.

Om oss

NTI Handelsgymnasiet är en del av NTI Gymnasiet – Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och business. På över 20 platser runt om i Sverige gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. Oavsett om eleven väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer de att ha nytta av sin aktuella kunskap och förståelse för ny teknik och digitalisering, och hur det påverkar samhällets alla områden. Hos oss får eleverna med sig alla tankesätt och verktyg för att kunna navigera framtidens möjligheter.

Program

 • Ekonomi

  För dig som gillar ekonomi, juridik, marknadsföring och entreprenörskap.

  • Program
   • Ekonomiprogrammet
 • Försäljning och service

  För dig som vill jobba inom till exempel handeln, service eller marknadsföring.

  • Program
   • Försäljnings- och serviceprogrammet

Besök oss

Då vill vi jättegärna att de besöker oss! Öppet hus har vi flera gånger per år. Nedan kan du se datum och eleven kan även anmäla sig för påminnelser. Prova på-dagar, också kallat skuggning och elev för en dag, arrangeras löpande. Allt eleven behöver göra är att anmäla sig via vårt formulär på knappen nedan.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på vanliga frågor om vår skola.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du har några frågor om vår skola eller är intresserad av att besöka nästa SYV-träff vi anordnar.