×
 

Vår gymnasieskola

NTI Luleå står för gemenskap, kollaborativt lärande och en verklighetsnära utbildning med behöriga och mycket engagerade lärare. Våra ledord är grön teknik, entreprenörskap och humanism. Vi bryr oss om framtiden och vill tillsammans med dig vara med att forma den. Entreprenörskap och humanism genomsyrar allt vi gör. Våra elever startar UF-företag som vinner priser för miljötänk, innovativ design och årets tjänst. I vår alltmer föränderliga värld krävs vassa kunskaper. Våra elever ska känna sig hemma där.

Möjligheterna på NTI

Vi är stolta över att kunna erbjuda kvalitativ undervisning inom tech, design och IT. Våra lärare har spetskompetenser och kan hjälpa dig att certifiera dig i professionella verktyg. Vi har också ett internationellt perspektiv på vårt IT-program som ger dig en möjlighet att göra en del av din praktik utomlands. Design är något som vi lever och andas – både på teknikprogrammet och på estetiska programmet!

En elev är vid en 3D-printer

Framtidens innovationer börjar här

Vi har 25 skolor runt om i Sverige. Häng med runt till några av dem!

Vill du besöka oss?

Kom på öppet hus eller gör en prova på-dag hos oss. Då får du mer information om skolan och kan träffa elever och lärare.

Våra lokaler

Vår skola ligger i hjärtat av gymnasiebyn. Skolan är ljus och nyrenoverad med ett elevfik där du kan sitta och prata med dina kompisar på rasterna. Vi har en varuautomat och en kaffemaskin. Du har även möjlighet att ta med dig mellanmål till skolan eftersom kyl och frys finns tillgängligt för eleverna. Behöver du sitta i en lugn miljö har du tillgång till tysta studierum och i elevfiket har du även tillgång till ett mindre skolbibliotek.

På skolan har vi också ett makerspace, en sal utrustad med den senaste tekniken såsom 3D-skrivare, laserskärare, VR-utrustning och mycket annat.

NTI Luleås gemensamma lokaler
NTI Luleås gemensamma lokaler

NTI Luleås bibliotek
NTI Luleås bibliotek

Bild på ett av NTI Luleås klassrum
Bild på ett av NTI Luleås klassrum

Lokal med 3D-skrivare
Lokal med 3D-skrivare

Få en inblick i vår vardag

Få en inblick i vår vardag genom att följa oss på sociala medier.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på vanliga frågor om vår skola.