×
 

Vår gymnasieskola

Är du intresserad av programmering eller nätverk har du hittat rätt! Vi är kunniga på detta område sedan 2001 och bevakar branschen för att ligga rätt i tiden med våra utbildningar. Inom tech- och IT-branschen sker det ständigt förändringar – vi förändras med den.

En skola med familjär atmosfär

Vi är en liten skola med engagerade lärare som tycker det är viktigt med allas lika värde. Det genomsyrar mycket av det vi gör. Att undervisningen ska ske på en vetenskaplig grund är en självklarhet för oss. Goda relationer mellan lärare och elever är också något vi tror på och som är viktigt för oss. Hos oss kommer du som du är och blir den du vill, med färdigheter för att kunna leda och navigera i en digitaliserad framtid!

En elev är vid en 3D-printer

Framtidens innovationer börjar här

Vi har 25 skolor runt om i Sverige. Häng med runt till några av dem!

Vill du besöka oss?

Kom på öppet hus eller gör en prova på-dag hos oss. Då får du mer information om skolan och kan träffa elever och lärare.

Bilder på skolan

Vår skola är ljus och fin och vi har matsal, uppehållsrum och grupprum. Klassrum finns självklart också och i våra korridorer har vi soffor och bänkar som man kan hänga i. Skolbibliotek, makerspace, e-sportsal, IT-labb, elsal och NO-sal heter våra specialsalar. Det finns även en studiehörna för de som vill plugga i en lugnare miljö när de inte har lektion.

Få en inblick i vår vardag

Få en inblick i vår vardag genom att följa oss på sociala medier.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på vanliga frågor om vår skola.