×
 

Hoppa till innehållet

Välkommen till dina bästa år i skolan! Rektorn har ordet

Vill du bli grymt duktig på IT eller tech? Är du intresserad av e-sport, god gemenskap eller tycker om att spela fotboll på fritiden? Då har du kommit helt rätt – hos oss finns det något för alla.

Johan Garnå
  • Våra lärare och vår elevhälsa är ett superengagerat gäng som ständigt arbetar för ökad trivsel och motiverande lektioner

    Johan Garnå, rektor NTI Gymnasiet Malmö

Lila bakgrund

En skola, många möjligheter

NTI Gymnasiet i Malmö är en liten skola på ca 250 elever som ligger centralt i närheten av Triangelstationen. Våra två program (IT och Teknik) har ett spännande innehåll och hos oss gör vi både studiebesök, skolresor och andra spännande aktiviteter när vi inte har lektioner. Som elev på El- och energiprogrammet har du även APL (praktik) på ett företag i årskurs 2 och 3.

Varför ska du just välja oss som skola? Förutom det du redan läst här vill jag berätta att våra lärare och vår elevhälsa är ett superengagerat gäng som ständigt arbetar för ökad trivsel och motiverande lektioner! Vi är duktiga på att lära oss av varandra och utvärdera det vi gör för att det ska bli ännu bättre. Som elev hos oss har du många möjligheter att påverka din skolvardag. Vi älskar elevengagemang och är öppna för nya idéer samtidigt som vi är måna om att behålla den NTI-anda vi tillsammans skapat under åren.

Vill du bli en av oss? Varmt välkommen!

Kontakt

Vill du veta mer om oss?