×
 

Hoppa till innehållet

Hej, SYV!

NTI-andan är målinriktad och innovativ. Elever som är intresserade av samhällets utveckling och har en stark vilja att påverka är helt rätt för de visioner vi står för! Framtidens utveckling inom IT och tech går väldigt snabbt. Vi använder modern teknik och ger ungdomar verktygen för att kunna jobba med framtiden redan i skolan.

tjej med brun jacka som ler

Lär känna oss

Katalog

Här kan du ladda ner katalogen för läsåret 24/25 som pdf.

lila bild

Om NTI Gymnasiet

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På över 20 platser runt om i Sverige gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. Oavsett om eleven väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer de att ha nytta av sin aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Eleverna kommer att vara vakna och observanta på ny forskning och heta trender. Med tech, science och IT i fokus kan eleverna nämligen göra vad de vill efter sin studietid hos oss. Här får eleverna med sig alla tankesätt och verktyg för att du ska kunna navigera framtidens möjligheter.

Program

 • El och energi

  Arbeta praktiskt med IT, nätverk, datorer och webbutveckling.

  • Program
   • El- och energiprogrammet
  två killar vid nätverkskablar
 • Gymnasieingenjör

  Ta en genväg till jobb. Spetsa dig inom produktion eller mjukvarudesign.

  • Program
   • Gymnasieingenjörsprogrammet
  Lärare och elev framför en datorskärm med kod
 • Teknik

  Utveckla produkter, programmera eller fördjupa dig inom teknikvetenskap.

  • Program
   • Teknikprogrammet
  tjej som håller på med en 3D-skrivare

Makerspace

På vår skola finns ett makerspace. Det är en lokal inne i skolan utrustad med modern utrustning inom 3D-printing, VR och mycket mer. Syftet är att våra elever ska få möjlighet att faktiskt testa och använda ny teknik, inte bara läsa om det. Det är på det sättet vi tror att våra elever lär sig som allra bäst.

Har du elever som är intresserade av vår skola?

Då vill vi jättegärna att de besöker oss! Öppet hus har vi flera gånger per år. Nedan kan du se datum och eleven kan även anmäla sig för påminnelser. Prova på-dagar, också kallat skuggning och elev för en dag, arrangeras löpande. Allt eleven behöver göra är att anmäla sig via vårt formulär på knappen nedan.

lila bild

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du har några frågor om vår skola eller är intresserad av att besöka nästa SYV-träff vi anordnar.