×
 

Hoppa till innehållet
4 elever står och spela med VR. Killen längst fram har på sig VR-glasögon och de andra står bakom och tittar upp på en skärm som visar vad han ser.

Vår gymnasieskola

NTI Gymnasiet Lund är en trygg skola i en vacker miljö där vi alla tillsammans jobbar för att du som elev ska nå dina mål.

Framtidssäkrade utbildningar

Här erbjuds en kvalitativ utbildning med kompetenta lärare och i nära samarbete med regionens näringsliv. Hos oss finns en bred kompetens inom teknik och IT för att du som elev ska kunna leda och navigera i en digitaliserad framtid! Undervisningen hos oss på NTI Gymnasiet Lund är forsknings- och verklighetsbaserad och använder samma professionella verktyg som ute i branschen. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

NTI Lund står för nyfikenhet och en verklighetsnära utbildning med engagerad personal. Här gör sig våra elever redo för en digital värld i snabb förändring inom tech, science och IT. I höst kanske du är en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken.

En elev är vid en 3D-printer

Framtidens innovationer börjar här

Vi har 25 skolor runt om i Sverige. Häng med runt till några av dem!

Vill du besöka oss?

Kom på öppet hus eller gör en prova på-dag hos oss. Då får du mer information om skolan och kan träffa elever och lärare.

Lila bakgrund

Våra lokaler

På vår skola har vi lokaler som är utrustade med den senaste tekniken. Du får tillgång till matsal, idrottshall och ett härligt parkområde. I skolans välutrustade bibliotek är du välkommen att tillbringa dina raster, studera i en lugn miljö och få hjälp av skolans bibliotekarie. Dessutom har vi ett makerspace utrustat med den senaste tekniken, som du får använda både inom utbildningen och utanför lektionstid.

Få en inblick i vår vardag

Få en inblick i vår vardag genom att följa oss på sociala medier.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på vanliga frågor om vår skola.