×
 

Vår gymnasieskola

Detta är skolan för dig som är intresserad av IT, teknik eller design! Vi erbjuder verklighetsnära utbildningar med engagerade lärare och modern teknik.

 

 

Teknik och makerspace

Vi arbetar hela tiden för att ligga i teknikens framkant oavsett vilket program du väljer. IT och tech går som en röd tråd genom alla våra utbildningar, men du behöver inga förkunskaper inom det för att klara av studierna. Kunskaperna får du hos oss! Våra lokaler är anpassade efter våra program och i undervisningen använder vi den senaste tekniken som branschen använder. Vi har bland annat ett makerspace där du kan använda 3D-skrivare, VR-utrustning eller till exempel bygga din egen robot.

En elev är vid en 3D-printer

Nå din fulla potential

Vi stöttar dig så att du ska nå din fulla potential. Vi erbjuder studietid för de elever som är i behov av extra stöd och har en specialpedagog som hjälper dig med det du behöver för att lyckas med dina studier.
NTI gymnasiet Södertörn är en liten och personlig skola där lärarna och annan personal ser alla elever och deras behov. Vi erbjuder klassisk undervisning i en familjär miljö, våra cirka 250 elever har en bra gemenskap med lärarna. För att skapa en trygghet har alla elever en mentor som de kan vända sig till. Trivsel och trygghet är viktigt för arbetsmiljön – hos oss blir du aldrig en i mängden! Läs mer om vårt elevhälsoarbete nedan.

Framtidens innovationer börjar här

Vi har 25 skolor runt om i Sverige. Häng med runt till några av dem!

Vill du besöka oss?

Kom på öppet hus eller gör en prova på-dag hos oss. Då får du mer information om skolan och kan träffa elever och lärare.

Bilder på skolan

Hos oss spenderar du dina dagar i stora, ljusa lokaler som är utrustade med den senaste tekniken men också inredda för sociala sammanhang. Vi har många grupprum där du kan plugga enskilt eller med klasskompisar. Vår cafeteria är en central punkt där eleverna gärna samlas. Vi har pingisbord, biljardbord och många soffor på hela skolan att hänga i på rasterna. Vi har en egen matsal.

Få en inblick i vår vardag

Få en inblick i vår vardag genom att följa oss på sociala medier.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på vanliga frågor om vår skola.