×
 

Hoppa till innehållet

Bli påmind inför öppet hus

På Öppet hus får du möjlighet att se dig omkring i våra lokaler och att träffa lärare och elever. Fyll i formuläret så blir du påmind inför våra öppna hus på mail och sms.

När börjar du gymnasiet?

När du eller dina föräldrar skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus/annan skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. NTI Gymnasiet är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt programval och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande utbildningar. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningstiden för den sökta utbildningen gått ut. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss. Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

Du hittar hela vår policy här.

Kontakt

Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

Öppet hus på NTI Gymnasiet Sollentuna

Vill du kika runt i lokalerna och höra eleverna berätta vad de tycker om skolan? Då är du välkommen på öppet hus!

Vad är ett öppet hus?

På ett öppet hus är skolan öppen för besök av dig som intresserad elev och vårdnadshavare. Det pågår vanligtvis i 2 timmar och det går bra att komma när som helst under denna tid.

På öppet hus kan du...

 • Se dig omkring i våra lokaler så att du verkligen kan känna in hur det är att gå hos oss
 • Prata med våra elever och lärare så att du kan ställa dina frågor om skolan
 • Prova aktiviteter och teknik i vårt makerspace, så att du får en känsla för vad vår skola och program handlar om

Bli påmind

Fyll i formuläret så får du information om öppet hus och påminnelser några dagar innan det är dags.

 • Inga kategorier
  • kl -

  • kl -

  • kl -

  • kl -

  Vad händer på våra öppna hus?

  Under Öppet Hus vill vi ge dig en chans att verkligen känna in hur det kan vara att studera hos oss. Därför kan du pröva på olika aktiviteter under besöket, exempelvis:

  • Guidad tur i skolan med våra elevambassadörer
  • Träffa lärare, programansvariga och få se hur en typisk lektion kan se ut
  • Testa E-sport i vår E-sportssal
  • Besöka och testa coola prylar i vårt makerspace och VR/AR-rum
  • Skolpresentation av rektorn och elevhälsan (kurator, specialpedagog, sjuksköterska, SYV)
  • Fika i vår lounge där du kan prata med lärare och elever i lugn och ro

  Varmt välkommen!

  En kille med brun tröja, mössa och glasögon tittar in i kameran och är glad

  Hitta oss här NTI Gymnasiet Sollentuna

  Besöksadress

  Turebergsvägen 3
  191 47 Sollentuna

  Prova på NTI

  Du vet väl om att du även kan besöka oss under en prova på-dag och skugga en elev?