×
 

Hoppa till innehållet

En minnesvärd gymnasietid Rektorn har ordet

Gymnasiestudierna skall vara en tid då eleverna förbereds för branschen eller får de kunskaper och förmågor som krävs för lyckade högskolestudier. Mitt mål är att du på vår skola både får utmana dig själv och får en gymnasieupplevelse utöver det vanliga – något vi på alla program arbetar hårt för att du ska få. Gemenskapen på den lilla skolan, är ett signum för oss.

Erik Thonfors
  • Undervisningen skall vara den bästa, och mitt arbete i detta är en del av NTI Gymnasiet Sollentuna

    Erik Thonfors, rektor NTI Gymnasiet Sollentuna

Lila bakgrund

Det här har jag – det här får du

Som rektor på skolan tror jag att du kommer få uppleva tre mycket roliga och ytterst lärorika år. En riktig gymnasieupplevelse! Som ny elev är det viktigt att snabbt bli en del av skolans gemenskap, skapa relationer och få kompisar. Vår unika e-sportsprofil ger trygghet, kamratskap och trivsel. Och så klart vänner för livet. En vardag som förenar fritidsintresse och hårt arbete, där trygga, nöjda elever presterar på topp sett till sina olika förmågor. Detta är en garanti från min sida, under de tre år du går hos oss. Det är bra skola på riktigt.

Trygghet för mig handlar också om att vi har en elevhälsa som stöttar alla elever, att alla elever får goda villkor att klara sina studier på bästa sätt eller får extra verktyg då hen har det svårt. Det är trygghet.

Trygghet och trivsel är också att elevrepresentanter i skolans elevråd får möjlighet att göra sina och klassens röst hörd och bidra till utveckling. Våra nyrenoverade ljusa fina lokaler och klubbverksamheten som finns på skolan är exempel på sådant som elevrådet varit delaktiga i. Det är starkt.

Den perfekta undervisningen

För mig är målsättningen “den perfekta undervisningen” prioriterad. Rapp, omväxlande, effektiv och nyttig! Min vardag handlar om att förverkliga detta för dig som elev och att ge samtliga lärare rätt förutsättningar. I mina samtal med elever och elevråd, är det den ständigt återkommande frågan. Hur är undervisningen? Undervisningen skall vara den bästa, och mitt arbete i detta är en del av NTI Gymnasiet Sollentuna.

Allt detta erbjuder jag dig. Och det är ditt!

Kontakt

Vill du veta mer om oss?