×
 

Rektorn har ordet

Välkommen till NTI Gymnasiet Eskilstuna, gymnasiet för dig som vill vara med och skapa och leda den digitala utvecklingen i samhället! NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. I över 20 orter runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring.

Magnus-Jangerud
  • Vi värnar om att man som elev hos oss ska känna sig trygg och bekväm för den man är

    Magnus Jangerud, rektor NTI Gymnasiet Eskilstuna

En mindre och familjär skola

Vi är den där skolan som är lite ”liten”, mer familjär och där du blir sedd och bekräftad för den du är! Känslan av närhet mellan personal och elever har alltid varit stor hos oss! Vi värnar om att man som elev hos oss ska känna sig trygg och bekväm för den man är, och vill bli. På skolan har vi ett starkt elevhälsoteam som ser till att stötta dig som elev i din studiegång på bästa sätt och vi arbetar ständigt med att förbättra oss. Vi ställer höga förväntningar på elever och på oss själva.

Fokus på IT

Skolan har alltid varit IT-fokuserad vilket via en lång erfarenhet har skapat goda förutsättningar att kunna möta de utmaningar som finns i en alltmer digitaliserad värld. Idag erbjuder NTI Gymnasiet i Eskilstuna fyra olika program, både yrkesinriktat och studieförberedande program. IT-utveckling, entreprenörskap och omvärldsfokus är ett fokus hos oss. Vårt nätverkslabb och makerspace som innehåller den senaste tekniken visar att NTI Gymnasiet i Eskilstuna satsar på att förbereda elever för den digitala framtiden som väntar. Läser du IT-programmet kan du dessutom få möjligheten att få göra delar av din praktik utomlands.

Centralt i Eskilstuna

Skolan är centralt lokaliserad i Eskilstuna centrum med enbart 2 minuters promenad från tågstation. Kom gärna och besök oss på ett Öppet Hus eller testa att vara en elev hos oss för en dag!
Jag hälsar er varmt välkommen till NTI-familjen i Eskilstuna!

Kontakt

Vill du veta mer om oss?