×
 

Hoppa till innehållet
4 elever står och spela med VR. Killen längst fram har på sig VR-glasögon och de andra står bakom och tittar upp på en skärm som visar vad han ser.

Vår gymnasieskola

NTI Gymnasiet Kronhus står för nyfikenhet och en avancerad, verklighetsnära utbildning med behöriga, skickliga och mycket engagerade lärare. Vi har ett nära samarbete med branschen och universitetet. Det syns i vårt techifierade IT-labb och i vår Teknikcollege-certifiering. Våra ledord är tech, science, entreprenörskap och humanism vilket genomsyrar alla våra program.

Modern teknik

Vi använder modern teknik och ger dig verktygen för att kunna jobba med framtiden redan i skolan. I vårt makerspace, utrustat med den senaste tekniken, är det bara fantasin som sätter gränser. Här får du möjlighet att våga testa det du är nyfiken på, gå från tanke till handling och experimentera med framtidens verktyg. Här finns 3D-printers, robotar, VR-set och mycket annat.

En elev är vid en 3D-printer

Internationellt perspektiv

Vi har ett internationellt perspektiv på alla våra program. Vill du läsa ett år utomlands på Svenska Skolan? Delta i ett internationellt projekt? Starta UF-företag i årskurs 3? Hos oss får du chansen! Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon

Elev med brunt hår ler

Framtidens innovationer börjar här

Vi har 25 skolor runt om i Sverige. Häng med runt till några av dem!

Vill du besöka oss?

Kom på öppet hus eller gör en prova på-dag hos oss. Då får du mer information om skolan och kan träffa elever och lärare.

lila bakgrund

Få en inblick i vår vardag

Få en inblick i vår vardag genom att följa oss på sociala medier.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på vanliga frågor om vår skola.