×
 

Vår gymnasieskola

På NTI Örebro uppmuntras eleverna att ta initiativ, tänka utanför boxen och kreativt lösa problem. Eleverna skall känna sig trygga, respekterade och samarbete uppmuntras. Lärarna fungerar alltid som mentorer och stödjande resurser för eleverna.

Makerspace

Vi är en skola i framkant när det kommer till teknik och IT. För att du som elev ska få testa på teknik och inte bara läsa om det i teorin har vi ett makerspace på skolan, där du kan utforska dina idéer och driva dina egna projekt. Här finns 3D-printers, VR-utrustning och mycket annan modern teknologi.

En elev är vid en 3D-printer

Framtidens innovationer börjar här

Vi har 25 skolor runt om i Sverige. Häng med runt till några av dem!

Vill du besöka oss?

Kom på öppet hus eller gör en prova på-dag hos oss. Då får du mer information om skolan och kan träffa elever och lärare.

Bilder på skolan

Lokalerna är nyrenoverade och består inte bara av fyra väggar och ett tak – det är en källa till möjligheter! I makerspace, nätverkslabbet, datorlabbet och vårt digitala labb har du tillgång till många olika kreativa verktyg, vilket ger dig möjlighet att utforska. Vi är stolta över att skapa en inspirerande plats där våra elever kan växa och utvecklas som innovatörer och kreativa tänkare.

Matsal på NTI Örebro
Matsal på NTI Örebro

Korridor på skolan
Korridor på skolan

a Verktyg på vägg
Verktyg på vägg

Makerspace på NTI Örebro
Makerspace på NTI Örebro

Inne på NTI Örebro
Inne på NTI Örebro

Makerspace med 3D-printers
Makerspace med 3D-printers

Få en inblick i vår vardag

Få en inblick i vår vardag genom att följa oss på sociala medier.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på vanliga frågor om vår skola.