×
 

Hej, SYV!

På NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle erbjuder vi högkvalitativ undervisning för framtiden. Hos oss kan eleverna spetsa sig inom bioteknik, teknikvetenskap och programmering. De kan även bredda sin teknikutbildning med entreprenörskap eller lära sig programmering som naturvetare. Det är vi ensamma om att erbjuda i vår region.

Lär känna oss

Katalog

Här kan du ladda ner katalogen för läsåret 24/25 som pdf.

Om NTI Vetenskapsgymnasiet

NTI Vetenskapsgymnasiet är en del av NTI Gymnasiet. Vi finns på över 20 platser i landet där våra elever gör sig förberedda för en värld i ständig förändring. Titta på filmen och få en inblick i vår verksamhet.

Program

 • Naturvetenskap

  Fördjupa dig inom framtidens naturvetenskap och testa bioteknik.

  • Program
   • Naturvetenskapsprogrammet
 • Teknik

  Utveckla produkter, programmera eller fördjupa dig inom teknikvetenskap.

  • Program
   • Teknikprogrammet

Makerspace

På vår skola finns ett makerspace. Det är en lokal inne i skolan utrustad med modern utrustning inom 3D-printing, VR och mycket mer. Syftet är att våra elever ska få möjlighet att faktiskt testa och använda ny teknik, inte bara läsa om det. Det är på det sättet vi tror att våra elever lär sig som allra bäst.

Har du elever som är intresserade av vår skola?

Då vill vi jättegärna att de besöker oss! Öppet hus har vi flera gånger per år. Nedan kan du se datum och eleven kan även anmäla sig för påminnelser. Prova på-dagar, också kallat skuggning och elev för en dag, arrangeras löpande. Allt eleven behöver göra är att anmäla sig via vårt formulär på knappen nedan.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på vanliga frågor om vår skola.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du har några frågor om vår skola eller är intresserad av att besöka nästa SYV-träff vi anordnar.