Försäljnings- och serviceprogrammet

Ser du en framtida karriär inom handeln, event, service eller marknadsföring? Välj denna breda och praktiska yrkesutbildning!

3 elever sitter och designar logotyper och affischer för sina UF-företag

Om försäljnings- och serviceprogrammet

Försäljnings- & serviceprogrammet (tidigare handelsprogrammet) är skräddarsytt för gymnasieelever som har en passion för handel och service och som strävar efter att skapa positiva kundupplevelser. Här får du chansen att utveckla viktiga färdigheter inom kommunikation, försäljning och kundservice, samtidigt som du bygger en solid grund för din framtida karriär.

Våra studenter går vidare till framgångsrika karriärer inom en mängd olika områden, inklusive detaljhandel, försäljning, evenemang, hotell- och resor, kundservice och marknadsföring.

Med en stark grund i försäljnings- och serviceprinciper är våra studenter väl förberedda för att möta framtidens utmaningar inom servicebranschen. Ansök till försäljnings- och serviceprogrammet idag och ta det första steget mot din framtida karriär.

Handel, försäljning och service

Försäljnings- och serviceprogrammet (fd. handels- och administrationsprogrammet) ger dig verklighetsnära erfarenhet inom handel, försäljning och service och innehåller mycket praktik.

  • Försäljning och service

    För dig som till exempel vill jobba inom handeln, service eller marknadsföring.

    • Program
      • Försäljnings- och serviceprogrammet
    Två elever står vid tavlan och håller en presentation om affärsidéer på försäljnings- och serviceprogrammet på NTI handelsgymnasiet

Här kan du läsa programmet

Dessa skolor har försäljnings- och serviceprogrammet. Välj en skola för att läsa mer.

Elevintervjuer

Hur är det att gå försäljnings- och serviceprogrammet på NTI? Se vad våra elever tycker!