×
 

Hoppa till innehållet

Din framtid – vårt fokus!

Jag heter Marie Stoltz och har turen att få jobba som rektor. Varje dag möter jag våra härliga elever som gärna kommer in och pratar. Det kan handla om allt från studieplaner till skåpnycklar – eller bara att prata en stund. Oavsett vad det är kommer alltid eleverna främst och att få vara en del av deras framtidsresa är det jag brinner för.

Marie Stoltz
  • För oss är det viktigt att du, när du till sist lämnar oss, känner dig väl förberedd för vidare studier och yrkesliv.

    Marie Stoltz NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

Grön bakgrundsbild

Dina gymnasieår hos oss

När du tänker på dig själv om tio år - vad ser du då? Kanske drömmer du nu om att utbilda dig till ingenjör, läkare, forskare eller marinbiolog? Du vill kanske vara med och bidra till att bygga framtidens samhälle med nya innovativa och hållbara lösningar för människor och miljö? Vi som arbetar här vill hjälpa dig att utveckla de kunskaper du behöver för att du ska lyckas med det. Vi tror nämligen att utbildning är ett fantastiskt sätt att förändra världen på!

För mig som rektor är det viktigt att en skola alltid arbetar med att förbättra sin undervisning. Min uppgift är att både ställa krav och skapa förutsättningar för våra lärare så att du får bästa möjliga utbildning. Det handlar både om att den ska vara framtidssäker men också engagerande, förståelig och utmanande för dig som elev.

Gemensamt för alla oss som arbetar här - lärare, skolledning och elevhälsopersonal - är att vi vill att du ska lyckas med dina studier och få tre spännande och roliga år här på skolan. För oss är det viktigt att du, när du till sist lämnar oss, känner dig väl förberedd för vidare studier och yrkesliv.

Om du väljer att komma hit, förbered dig på hårt arbete men också mycket skratt, nya bekantskaper och minnen för livet! Välkommen till oss!

Marie Stoltz, rektor

Kontakt

Vill du veta mer om oss?