×
 

Hej, SYV!

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm erbjuder Naturvetenskapsprogrammet (inriktning naturvetenskap) och Teknikprogrammet (inriktning teknikvetenskap). Utbildningen passar den som är nyfiken på naturvetenskap och ny teknik. Båda programmen är krävande och eleverna behöver vara beredda att jobba hårt. Matematiken är en viktig grund för att lyckas med utbildningen.

På skolan är vi vana att jobba med olika behov och lärarna är vid att anpassa sin undervisning. Skolans storlek gör att den kan passa elever som behöver ett mindre sammanhang.

Lär känna oss

Katalog

Här kan du ladda ner katalogen för läsåret 24/25 som pdf.

Om NTI Vetenskapsgymnasiet

NTI Vetenskapsgymnasiet är en del av NTI Gymnasiet. NTI Gymnasiet finns på över 20 platser i landet där våra elever gör sig förberedda för en värld i ständig förändring. Titta på filmen och få en inblick i vår verksamhet.

Program

 • Naturvetenskap

  Fördjupa dig inom framtidens naturvetenskap och testa bioteknik.

  • Program
   • Naturvetenskapsprogrammet
 • Teknik

  Fördjupa dig inom biotech, teknisk problemlösning eller programmering.

  • Program
   • Teknikprogrammet

Makerspace

På vår skola finns ett makerspace. Det är en lokal inne i skolan utrustad med modern utrustning inom 3D-printing, VR och mycket mer. Syftet är att våra elever ska få möjlighet att faktiskt testa och använda ny teknik, inte bara läsa om det. Det är på det sättet vi tror att våra elever lär sig som allra bäst.

Har du elever som är intresserade av vår skola?

Då vill vi jättegärna att de besöker oss! Öppet hus har vi flera gånger per år. Nedan kan du se datum och eleven kan även anmäla sig för påminnelser. Prova på-dagar, också kallat skuggning och elev för en dag, arrangeras löpande. Allt eleven behöver göra är att anmäla sig via vårt formulär på knappen nedan.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på vanliga frågor om vår skola.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du har några frågor om vår skola eller är intresserad av att besöka nästa SYV-träff vi anordnar.