×
 

Bli påmind inför öppet hus

På Öppet hus får du möjlighet att se dig omkring i våra lokaler och att träffa lärare och elever. Fyll i formuläret så blir du påmind inför våra öppna hus på mail och sms.

När börjar du gymnasiet?

När du eller dina föräldrar skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus/annan skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. NTI Gymnasiet är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt programval och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande utbildningar. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningstiden för den sökta utbildningen gått ut. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss. Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

Du hittar hela vår policy här.

Kontakt

Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

Öppet hus på NTI Gymnasiet Johanneberg

Vill du kika runt i lokalerna och höra eleverna berätta vad de tycker om skolan? Då är du välkommen på öppet hus!

Vad är ett öppet hus?

Under öppet hus vill vi att du får uppleva vår skola och verkligen känna in hur det kan vara att studera hos oss. Därför har vi olika aktiviteter som du kan ta del av under besöket:

 • Guidad tur i skolan med våra elever.
 • Workshops i matematik, programmering, grafisk design och dator- och nätverksteknik.
 • Skolpresentation av rektor.
 • Besök och testa coola prylar i vårt Makerspace, AR/VR-labb, kemilabb, fysiklabb, IT-labb och fotostudio.
 • Vi bjuder på fika i vårt kafé och du kan prata i lugn och ro med lärare eller någon i vårt EHT-team* (kurator, studievägledare, specialpedagog, skolsköterska).

*Det är inte alltid att alla funktioner i EHT har möjlighet att vara med på öppet hus, men rektor kan alltid svara på eventuella frågor.

Bli påmind

Fyll i formuläret så får du information om öppet hus och påminnelser några dagar innan det är dags.

 • Inga kategorier
  • kl -

  Prova på NTI

  Du vet väl om att du även kan besöka oss under en prova på-dag och skugga en elev?